Saltas!

Saltas, brand koji je sinonim za kvalitetu i povjerenje, oduvijek je bio predan vrhunskoj kvaliteti slanog trajnog peciva. Nadahnuti povjerenjem, krenuli smo na put redizajna kako bi dodatno unaprijedili brand i njegovu ponudu. Logotip je moderniziran uz zadržavanje svoje prepoznatljive tipografije, a prednja strana ambalaže pomno je dorađena kako bi pružili čišći i sofisticiraniji izgled. Zlatni elementi vizualno stvaraju snažan dojam. Redizajn označava novo poglavlje za Saltas, te stvara temelje za uspostavljanje komunikacijske platforme. Unaprijeđenim vizualnim identitetom nagrađujemo našeg vjernog i lojalnog potrošača.

Redizajn je odrađen na proizvodima: slani štapići, kikiriki štapići, pereci, spicy peanut štapići, te sir&paprika. Također, odrađeni su 4pack kikiriki štapići u navijačkome duhu povodom ljetne sezone i Europskom prvenstvu u nogometu.

Saltas brandu dodan je i novi SKU, štapići sa kikirikijem u XXXL pakiranju! Savršeni za dijeljenje s cijelom ekipom, bez brige o tome hoće li biti dovoljno za sve.